Sponsoring

Experts in Flex sponsort enkele goede doelen, om ook op die manier iets bij te dragen aan onze samenleving.

Zuivere Koffie

Zuivere Koffie biedt gemotiveerde (ex-) gedetineerden een tweede kans door het leren van een ambacht. Zuivere Koffie is de enige biologische koffie ter wereld gebrand in de bajes. Experts in Flex heeft een financiële bijdrage geleverd om dit project mogelijk te maken.

Sporten voor mensen met Parkinson

Experts in Flex steunt het studenteninitiatief om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven voor mensen met Parkinson. Het doel van deze studenten is om een verschil te realiseren op maatschappelijk niveau, door sportscholen en hun sporttrainers de E-learning te laten volgen waarmee zij zich op gebied van kennis en trainingsprogramma’s kunnen onderscheiden van de rest en dus interessanter worden voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Wij hebben een sponsorbedrag ter beschikking gesteld, waarmee SPARK in staat is geweest om een promotiefilm te maken om daarmee de E-learning module te promoten. Promotiefilm Spark. Dit heeft vervolgens geleid tot de documentaire Beating Parkinson’s disease.

De Goed Voor Elkaar Show

FlexChecker – Experts in Flex – sponsort het charity event “De Goed Voor Elkaar Show” op 8 april 2022. Tijdens dit event wordt via bingo, veiling en middels kaartverkoop en sponsoring een bijdrage verzameld voor Stichting Leergeld Voorschoten. Het event wordt georganiseerd door Ronde Tafel Voorschoten (RT91)