Sponsoring

Experts in Flex sponsort enkele goede doelen, om ook op die manier iets bij te dragen aan onze samenleving.

The Parkinson Games

In augustus 2022 worden in Nederland de ‘olympische spelen’ genaamd The Parkinson Games gehouden, voor en met lotgenoten uit diverse andere landen. Experts in Flex sponsort dit evenement.

Zuivere Koffie

Zuivere Koffie biedt gemotiveerde (ex-) gedetineerden een tweede kans door het leren van een ambacht. Zuivere Koffie is de enige biologische koffie ter wereld gebrand in de bajes. Experts in Flex heeft een financiële bijdrage geleverd om dit project mogelijk te maken.

Sporten voor mensen met Parkinson

Experts in Flex steunt het studenteninitiatief om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven voor mensen met Parkinson. Het doel van deze studenten is om een verschil te realiseren op maatschappelijk niveau, door sportscholen en hun sporttrainers de E-learning te laten volgen waarmee zij zich op gebied van kennis en trainingsprogramma’s kunnen onderscheiden van de rest en dus interessanter worden voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Wij hebben een sponsorbedrag ter beschikking gesteld, waarmee SPARK in staat is geweest om een promotiefilm te maken om daarmee de E-learning module te promoten. Promotiefilm Spark