Blogs

De dans om de latente doelgroep

We weten beter dan ooit van kandidaten wat ze doen
en denken. Maar hoe masseer je de schaarse profielen richting jouw bureau? Hoe spreek je ze aan en wanneer? Moderne toolings als recruitment automation en growth hacking maken het verschil.

Flexmarkt september 2020

Expert in Flex Hans Scheers werkte mee aan een interessant artikel over het vinden en bereiken van kandidaten voor schaarse profielen.

Lees het hele artikel
Eigen bestand is goud waard

Flexbedrijven laten goud door hun handen glippen!

Het gemiddelde flexbedrijf bestaat al een aantal jaren en heeft in de loop van de tijd veel kandidaten geworven. Hopelijk hebben ze die gegevens, voor zover dat mag van de AVG, bewaard. Want een database met kandidaten is goud waard. Althans, dat kan het zijn… als je er goed mee omgaat. En daar gaat het in de praktijk vaak mis. We zitten op een goudmijn, maar verzuimen om het goud op te graven!

Doorgaan met het lezen van “Flexbedrijven laten goud door hun handen glippen!”
Fouten-bij-recruitment-technologie

De zeven meest gemaakte fouten op het gebied van recruitment technologie.

Als uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau is het werven van personeel je ‘core business’. Het is daarom zaak om te zorgen dat je recruitment optimaal is ingericht. Met de juiste recruitment technologie om je daarbij te ondersteunen. Toch spreek ik veel bureaus die niet tevreden zijn over hun recruitmentsysteem. 

In dit artikel laat ik zien dat het lang niet altijd aan het systeem ligt. Ik behandel de zeven meest gemaakte fouten op het gebied van recruitment technologie.

Doorgaan met het lezen van “De zeven meest gemaakte fouten op het gebied van recruitment technologie.”