Blogs

Artificial Intelligence voor het “gewone” Flexbedrijf

Het gemiddelde uitzend-, detacherings- of werving & selectiebedrijf loopt niet voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. En dat is helemaal prima! Laten we vooral bezig zijn met het van mens-tot-mens vinden en bemiddelen van het beste personeel. Zelf houd ik de technische ontwikkelingen altijd nauwlettend in de gaten, maar ik reken mezelf niet tot de “early adopters”. Technologie moet zich eerst bewezen hebben, voordat ik het binnen het primaire proces van mijn opdrachtgevers wil inzetten. Bij kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) ben ik al na korte tijd om! De ontwikkeling van “leuk voor de nerds” tot “handig voor de normale gebruiker” is heel snel gegaan en er is een aantal heel interessante tools op de markt gekomen.

Doorgaan met het lezen van “Artificial Intelligence voor het “gewone” Flexbedrijf”
Doorontwikkeling ATS

Haal alles uit het recruitmentsysteem deel 4: Doorontwikkeling 

Doorontwikkeling van je ATS. De implementatie van een recruitmentsysteem is geen eindpunt. Het is een beginpunt om steeds efficiënter en effectiever te gaan werken. Door te meten, krijg je steeds beter inzicht in de kwaliteit van je processen en kan je bijsturen om je organisatie beter, efficiënter en effectiever te maken. Als je dit aanpakt als doorlopend proces, zal je zien dat je bedrijf zich continu doorontwikkelt.

Doorgaan met het lezen van “Haal alles uit het recruitmentsysteem deel 4: Doorontwikkeling “
Andere systemen

Haal alles uit het recruitmentsysteem deel 3: combineren met andere systemen

Het ATS is hét centrale systeem voor ieder efficiënt georganiseerd flexbedrijf. Maar het is zelden of nooit het enige systeem waarmee gewerkt wordt. Sommige systemen kunnen volledig worden geïntegreerd en andere systemen blijven apart functioneren. In dit artikel behandel ik een aantal systemen naast het ATS en geef ik aan hoe je alle systemen het beste kunt organiseren binnen een consistent systeemlandschap.

Doorgaan met het lezen van “Haal alles uit het recruitmentsysteem deel 3: combineren met andere systemen”