Expert in Flex Martijn Remmelzwaal

Martijn Remmelzwaal

Martijn Remmelzwaal heeft zijn gehele carrière vanaf 1998 binnen de flexbranche gewerkt in diverse functies. Als laatste vanaf 2008 als Director of SSC Operations en Facility Services van een top 5 speler op de Nederlandse uitzendmarkt. Sinds 2017 is Martijn als zelfstandig consultant / interim- / projectmanager actief.

Martijn heeft een juridisch economische achtergrond en heeft in zijn loopbaan altijd een grote inbreng gehad bij digitalisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Hij heeft een sterke IT affiniteit, met kennis van alle onderdelen van het uitzendproces. Wet- en regelgeving in de flexbranche, (kost)prijsstrategie, lean optimalisatie van complexe administratieve processen, kwaliteitsmanagement, vraagstukken over centralisatie / decentralisatie van werkzaamheden, met als doel om een optimaal resultaat, productiviteit en kwaliteit te realiseren zijn sleutelwoorden in zijn aanpak.

Martijn heeft leiding gegeven aan grotere herinrichtingsvraagstukken. Herziening en waardering van functies, organisatiestructuren, boventalligheidstrajecten, gesprekken met OR inzake hun advies of instemming. Maar ook cultuurverandering, persoonlijke en team effectiviteit. Kortom: een interim- / project-/ changemanager met een “no-nonse voeten in de klei” mentaliteit.

Contactgegevens: