Events

Experts in Flex is regelmatig vertegenwoordigd op events in de flexbranche. Lees hieronder waar en wanneer u ons kunt vinden:

Donderdag 12 maart 2020: Inspiratieochtend “Digitalisering van het flexproces”

Onder leiding van Wim Davidse (Flexmarkt) laten bedrijven in de flexbranche zich inspireren over de digitalisering van het flexproces.

Expert in Flex Hans Scheers gaat in op het gebruik van recruitment tooling en wat dat voor flexbedrijven kan opleveren.

De inspiratieochtend “Digitalisering van het Flexproces” vindt plaats in Berschenhoek. Het begint om 08:30 uur met ontbijt en duurt tot 14:00 uur. Deelname is gratis.

Dinsdag 31 maart 2020: Recruitment Tech Demo Night – recruitment systemen

De Demo Night van Recruitment Tech van 31 maart 2020 richt zich specifiek op eigenaren en recruiters van w&s- en uitzendbureaus. Op dit “op weg naar huis” evenement, dat duurt van 16:00 uur tot 20:30 uur, presenteren 4 tot 6 recruitmentsystemen zich. Daarnaast zijn er “expert talks” van Martijn Hemminga (Recruitment Tech) en Expert in Flex Hans Scheers.

Hans gaat in op de implementatie van een recruitmentsysteem:

“Waarom slaagt die implementatie nou niet?”

Na een paar mooie demo’s heb je een fantastisch systeem gekozen. Toch wordt het geklaag in je organisatie na een aantal maanden steeds meer. Hoe komt het? Hoe had je het kunnen voorkomen? En hoe zorg je dat je gebruikers weer blij worden? Hans Scheers behandelt de valkuilen van de implementatie en geeft handvatten voor een soepele ingebruikname van je recruitmentsysteem.”