Onze experts

ET uitruil expert in Flex Henk Geurtsen

Expert in wet- en regelgeving binnen de flexbranche: cao’s, pensioenen, ET-regeling, kostprijscalculaties, verzorgen van due diligence onderzoeken en begeleiden van SNCU-controles op naleving Cao’s/StiPP.

Medezeggenschap: Expert in Flex Bert Visser

Zet als teamcoach zijn kennis in voor de teamontwikkeling en het verbeteren van de samenwerking. Draagt bij aan het selecteren van de juiste medewerkers en flexkrachten, zodat de perfecte match ontstaat. Traint tevens het medezeggenschapsproces.

Expert in Flex Chris van der Laan

Gespecialiseerd in herstel-aangiftes StiPP, correcte inrichting van mid- en backoffice software en de SV-wetgeving. Daarnaast verzorgt hij de controle van de whk-beschikkingen en is adviseur in trajecten voor eigenrisisco-dragerschap ZW en WGA.

Expert in Flex Martijn Remmelzwaal

Expert op het gebied van digitalisering, team-effectiviteit, operational excellence, proces- en risicomanagement, software implementatieprojecten en wet- en regelgeving in de flexbranche. Inzetbaar als dagvoorzitter, heidagen / managementbreak-out sessies, interim directie, projectmanagement en compliancy vraagstukken (www.flexchecker.com).

Hans Scheers

Data-gedreven expert op het snijvlak van marketing, recruitment en technologie. Ondersteunt bedrijven bij het kiezen van de best passende (recruitment) technologie en het inrichten, implementeren en verbeteren daarvan.