Onze experts

Henk Geurtsen

Expert in wet- en regelgeving binnen de flexbranche: cao’s, pensioenen, ET-regeling, kostprijscalculaties, verzorgen van due diligence onderzoeken, M&A-advisering en begeleiden van o.a. SNCU-controles.

Bert Visser

Zet als teamcoach zijn kennis in voor de teamontwikkeling en het verbeteren van de samenwerking. Draagt bij aan het selecteren van de juiste medewerkers en flexkrachten, zodat de perfecte match ontstaat. Traint tevens het medezeggenschapsproces.

Martijn Remmelzwaal

Expert op het gebied van digitalisering, team-effectiviteit, operational excellence, proces- en risicomanagement, software implementatieprojecten en wet- en regelgeving in de flexbranche. Inzetbaar als dagvoorzitter, heidagen / managementbreak-out sessies, interim directie, projectmanagement en compliancy vraagstukken (www.flexchecker.com).

Hans Scheers

Data-gedreven expert op het snijvlak van marketing, recruitment en technologie. Ondersteunt bedrijven bij het kiezen van de best passende (recruitment) technologie en het inrichten, implementeren en verbeteren daarvan.

Moniek Geurtsen

Heeft de nodige ervaring op de backoffice. Focus ligt vooral op de wet- en regelgeving, waaronder de toepassing van de inlenersbeloning en het correct uitvoeren van de verloning.

Stefan Meuwissen

Expert op het gebied van finance en organisatie. Denkt mee met flex-bedrijven over verbeterde inzichten en de wijze waarop doelen gehaald kunnen worden met in ogenschouw de bestaande organisatie & cultuur.