Binden en boeien millennials

Het binden en boeien van Millennials is een van de grootste uitdagingen waar uitzendorganisaties tegenaan lopen. De generatie van de Millennials (18 – 33 jaar) bindt zich niet vanzelfsprekend langdurig aan een werkgever. Het inwerken en opleiden van nieuwe medewerkers kost veel geld, terwijl bijna de helft van de mensen binnen een jaar alweer vertrokken is.

De uitdaging voor bedrijven met Millennials, naast de andere medewerkers, is geen geïsoleerd probleem dat gemakkelijk op individueel niveau aangepakt kan worden. Het betreft een uitdaging op alle niveaus in de organisatie. Millennials laten ons zien hoe de wereld en de arbeidsmarkt al is veranderd en hoe juist zij daarmee omgaan.

Experts in Flex heeft een unieke aanpak “on the job” ontwikkeld om beter om te gaan met Millennials in de flexbranche. Hen beter te selecteren, juister op de goede werkplek in te zetten en langer te behouden voor de organisatie. Veel organisaties in de flexbranche zitten gevangen in structuren die tot grote successen hebben geleid, maar waar Millennials onvoldoende (lang) in lijken te gedijen.

Wilt u beter omgaan met millenials?

Neem dan contact op met onze expert Bert Visser, 06 5041 3235

Medenzeggenschap expert Bert Visser