Workshop teamopoly

Belbin teamopoly

Professor Belbin onderzocht twee decennia lang de psychologische wetmatigheden die van invloed zijn op het goed en bevredigend samenwerken van teams. Hij deed dat aan de hand van een zeer bijzondere spelvorm, namelijk Teamopoly, een uitdagende oefenvorm.

Het is de Belbin-experience bij uitstek. Het spel is competitief en de gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Soms opwindend, soms frustrerend, maar altijd vol vermaak: een zeer krachtige manier om te leren.

Teamopoly is een unieke belevenis en een niet-aflatende bron van inzichten over hoe ikzelf functioneer in een team, en hoe anderen dat beleven. Het illustreert als geen andere werkvorm de waarde van het Belbinmodel en staat garant voor leerzame, spraakmakende en onvergetelijke belevenissen.

Uitkomsten

Deelnemers aan deze workshop zullen onder andere:

  • Inzicht verwerven in de 9 teamrollen van Belbin
  • Ervaren wat mijn teamrol met me doet en wat ik in een team te bieden heb
  • Geconfronteerd worden met de andere teamrollen, met veel plezier en in the heat of the game ook met een gevoel van frustratie, met als doel hiermee beter om te kunnen gaan

Doelgroep

Voor iedereen die benieuwd is naar de succesvolle toepassing van het teamrolmodel en zijn sterktes en functioneren in een team op een beklijvende manier wil ontdekken.

Heeft u al eerder kennisgemaakt met Teamrol Management? Dan is Teamopoly een perfecte manier om een verdiepingsslag te maken.

Deelname aan Teamopoly kan zowel in company als op basis van individuele inschrijving.

Teamopoly is zeer goed toepasbaar bij relatief veel (16 tot 32) deelnemers.
Is uw groep kleiner dan 16? Ook daar hebben we een goede invulling voor.
Is uw groep groter dan 32? Dan lijkt splitsen in 2 sessies de beste keuze. Dit kan op verschillende datums, maar ook simultaan.

Meer weten over teamopoly?

Neem dan contact op met onze expert Bert Visser, 06 5041 3235

Medenzeggenschap expert Bert Visser