Digitalisering

Digitalisering kan u als uitzendbureau, detacheringsbureau of payrollbedrijf vooruit helpen. In dit tijdperk van steeds vergaande digitalisering ontplooien zich in hoog tempo nieuwe kansen. Automatisering kan u helpen om processen te vereenvoudigen en maximaal rendement te behalen. 

De ontwikkelingen gaan zo snel dat druk gespeculeerd wordt over de toekomst van het recruitment vak. Wat wordt de invloed van robotisering, de wereld van algoritme’s en kunstmatige intelligentie? Zullen giganten zoals Google, Microsoft etc ons werk niet wegvagen? Wij zijn ervan overtuigd dat de menselijke factor een belangrijke rol blijft spelen. Maar tegelijkertijd is het zeker dat de rol van het flexbureau zal veranderen. We moeten meegaan in de ontwikkelingen.

Totaal overzicht

Jarenlang hebben wij in onze branche met applicaties gewerkt in front- en backoffice die los van elkaar stonden. Er waren wel interfaces, maar lang niet overal. Het gevolg: veel handmatige overdrachtsmomenten, kans op fouten, moeizame ontsluiting van data t.b.v. rapportages, et cetera. Inmiddels zijn we in staat om overzicht te krijgen over het totale proces, van het eerste contact tot en met de plaatsing en de daaruit voortvloeiende resultaten.

Experts in Flex geeft u inzicht in de huidige mogelijkheden en zorgt dat u digitalisering optimaal kunt inzetten. 

Keuze digitalisering

Voordat u een keuze maakt voor een (nieuw) softwaresysteem is het van belang dat u inzicht krijgt in hoe u de bedrijfsprocessen optimaal kunt vormgeven. Een goed beeld wat de optimale flow is, een goed uitgewerkte customer en candidate journey, is dan van belang voordat u tot pakketkeuze en implementatietraject over gaat.

(her)implementatie

Als u te maken heeft met (her)implementaties van systemen, dan zult u merken dat er veel op u af komt. Er wordt een beroep gedaan op expertise die u niet altijd in huis hebt. Leveranciers/ontwikkelaars doen in uw ogen niet datgene wat u zou willen. De druk op uw eigen organisatie neemt verder toe, terwijl de “winkel” wel gewoon open moet blijven.

Deskundig en onafhankelijk projectmanagement behoedt u voor veel problemen. We beoordelen de te zetten stappen, beleggen de acties op de juiste plek en bewaken de voortgang, zowel richting de leverancier als in uw eigen organisatie.

Voor implementaties en wijzigingen in systemen voor frontoffice (sales en recruitment processen), verloning/facturering, finance, credit management en reporting vraagstukken kan Experts in Flex u goed van dienst zijn.

Wilt u uw processen verder digitaliseren?

Neem dan contact op met onze experts Martijn Remmelzwaal (IT strategie en applicatiekeuze, uitzendsoftware (front/mid/backoffice), planningssoftware, implementatie, projectmanagement): 06 5202 7784 of Hans Scheers (recruitmentsystemen en -tools: strategie, selectie, inrichting, implementatie, koppelingen): 06-10942038