De eisen die worden gesteld aan de arbeidsmarkt en de flexbranche in het bijzonder, brengen met zich mee dat flexbedrijven steeds meer moeten investeren in de kwaliteit van hun dienstverlening en efficiency. Hierdoor ontstaat ook behoefte en noodzaak aan schaalvergroting. Het wordt voor kleinere bedrijven lastiger om voldoende te kunnen investeren om die continue stroom aan veranderingen goed te implementeren.

Daarnaast zijn er ondernemers die na diverse jaren hun onderneming zelfstandig hebben gerund, behoefte hebben om (een deel van) dit kapitaal te verzilveren en niet meer of niet alleen verantwoordelijk te zijn voor het wel en wee van het bedrijf.

Er is voldoende interesse van investeerders die op zoek zijn naar schaalvergroting. Enerzijds door autonome groei, anderzijds door middel van bedrijfsovernames. Investeerders zijn met name geïnteresseerd in de overname van bedrijven die een behoorlijk goede staat van dienst hebben. En daarbij moeten er zich geen (verborgen) situaties voordoen die de waarde van de onderneming negatief beïnvloeden of zelfs de continuïteit in gevaar kunnen brengen.

Door onze zeer ruime ervaring en expertise binnen de flexbranche kan Experts in Flex iedereen – zowel kopers, verkopers en aan- en verkoopadviseurs- ondersteunen en begeleiden om hun doelstellingen te realiseren.

Maak een keuze uit onderstaande opties voor verdere informatie:

Meer weten?

Neem dan contact op met onze expert Henk Geurtsen: 06 2484 3811

Due Diligence expert in Flex Henk Geurtsen