Onze experts

Moniek Geurtsen naar Experts in Flex

Moniek Geurtsen is per 1 april jl. toegetreden tot Experts in Flex. Haar focus ligt vooral op de wet- en regelgeving en het correct uitvoeren van de verloning.

Moniek Geurtsen (inderdaad, de dochter van Henk Geurtsen) heeft de nodige ervaring in de flexbranche bij een backofficedienstverlener. Daarvoor heeft ze ook nog als salarisadministrateur gewerkt bij een administratiekantoor.

Het afgelopen jaar heeft Moniek achter de schermen al één dag per week voor Experts in Flex gewerkt en nu heeft ze de volledige overstap gemaakt.

Henk Geurtsen: “Ik vind het heel mooi en ben er best trots op dat Moniek nu ook volledig onderdeel is van Experts in Flex. Niet dat ik van plan ben om te stoppen met werken, integendeel. Ik geniet enorm van mijn werk en het woord pensioen heb ik in mijn woordenboek niet kunnen vinden.”

Moniek Geurtsen zal zich binnen Experts in Flex vooral richten op de backoffice, zowel in een adviserende rol als in interim-opdrachten. Daarnaast werkt Moniek mee bij due diligence trajecten, SNCU-onderzoeken, StiPP correcties en interne audits.  

Moniek Geurtsen: ”Ik geniet ervan om me vast te bijten in wet- en regelgevingsvraagstukken en de kwaliteit van de verloning naar een hoger plan te tillen. Dat was bij de backofficedienstverlener waar ik heb gewerkt ook mijn rol en dat wil ik nog verder uitbouwen.”